Visuele storytelling vanuit het hart van jouw bedrijf

Content creative met voorkeur voor recycle

Bestaande beelden, foto’s, merkelementen en vormgeving gaan in de mix voor een pakkend verhaal. Dat geeft net weer een andere kijk op jouw organisatie, met gegarandeerde stopping power voor jouw merk of product.

Beschikbaar op interim- of projectbasis:

Power up je team met positieve energie. Kan jouw team ook wat extra hulp gebruiken. Of ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor een specifiek project? Dit kan ik voor jou betekenen:

=

Freelance content creative

Conceptontwikkeling, ontwerp, beeldtaal, design, branding, visuele communicatie, visueel identity, campagne concept, online design, website design, social-mediadesign, social-mediaformats.

=

Freelance content design

Story made beelden voor bij jouw verhaal zoals een illustratie, line-art, collage-art of visueel storytelling.

=

Freelance content producer

Video, tiktok video’s, reels, animatie, storyboarding, infographics en presentaties, vertaling van stilstaand beeld naar beweging, gifjes en stickers.

Waar moet je aan denken bij content creatie

Dit kan ik voor jou maken:

Ik creeer graag beelden die de aandacht van je doelgroep pakken, en vasthouden. I love mixed-media. Ik kijk wat er al is. Foto’s en merkelementen, vormgeving alles kunnen we gebruiken voor een mooi visueel verhaal. Ik voeg daar illustraties en/ of bewegend beeld aan toe. Dit geeft net weer een andere kijk op jouw organisatie, met gegarandeerde stopping power voor jouw merk of product.

=

Content creatie voor online middelen

Bijvoorbeeld: Designs voor social-media, website design en online (advertising) campagnes en of een WhatsApp nieuwsbrief.

=

Content creatie voor offline middelen

Bijvoorbeeld: Folders, (wens)kaarten, flyers, magazines, visitekaartjes, stickers en designs voor bijvoorbeeld het bedrukken van kleding.

=

Content creatie voor (interne) communicatie

Bijvoorbeeld: Infographics, nieuwsbrieven, interne communicatie middelen, vertaling van jouw verhaal naar beeld, explainer video

Mijn skillset, favoriete programma’s

Hartenstreken top secret!

CANVA

Wie houdt er nou niet van Canva. Met dit fantastische programma kan iedereen overweg. Waardoor mijn klanten makkelijk toegang hebben tot de documenten. Het is veelzijdig en biedt een mooie basis voor al je merkmaterialen van folder tot social-media format. I love it!

Adobe pakket

Binnen het grote Adobe spectrum werk ik voornamelijk met Illustrator, After effects en XD. Maar Photoshop is mij ook niet onbekend, al werk ik liever op de Ipad met Procreate voor dit soort zaken.

Procreate

Procreate is een illustratie-, schets- en schilderapp die exclusief voor Apple’s iPads is gemaakt. Digitaal tekenen op de Ipad is perfect, alle podloden, verf en schildersbenodigdheden binnen handbereik. Mooie brushes van potlood tot houtskool en van waterverf tot speciale 3D effecten maken deze app onmisbaar voor creatieve magiers.

Nomad sculpt / Blender

Ik ben nog wel junior in het gebruik van Blender en Nomad sculpt. Maar de basics heb ik aardig onder de knie. Het is echt ongelovelijk wat je met deze 3D programma’s kan maken. Mijn skills zijn nog niet zo goed, maar hopelijk kan ik je binnenkort meer laten zien op dit vlak.