Visual storytelling 

Content creative met hart voor design

Ben je op zoek naar een hands-on allround content creator met marketing background? Power up je team met positieve energie van Miranda. Op basis van een goede contentstrategie en met behulp van een content kalender ontwikkel ik creative formats voor socialmedia of andere online middelen. Ik ben een hands-on allround content creator met een groot hart voor social- en online media. Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest hebben geen geheimen voor mij en inmiddels weet ik ook mijn weg op TikTok. Naast socialmedia maak ik ook graag content voor websites, nieuwsbrieven of andere communicatiemiddelen.

Beschikbaar op interim- of projectbasis:

Power up je team met positieve energie. Kan jouw team ook wat extra hulp gebruiken. Of ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor een specifiek project? Dit kan ik voor jou betekenen:

=

Freelance content creative

Conceptontwikkeling, ontwerp, beeldtaal, design, branding, visuele communicatie & visueel identity.

=

Freelance content designer

Campagne concepten, online design, website design, social-mediadesign, social-mediaformats.

=

Freelance content producer

Video, tiktok video’s, reels, animatie, storyboarding, infographics en presentaties, vertaling van stilstaand beeld naar beweging, gifjes en stickers.

"Met jouw kennis en ruime ervaring en nét dat beetje extra liefde voor ons merk hebben we een langdurige contenttactiek neergezet"

– Annemiek Moerman – Teamlead digital PLUS Retail

Hey leukerd!

Trek iets positiefs aan, dat staat altijd!

Ik ben Miranda Coops, de creatieve kracht die jouw visuele verhaal tot leven brengt! Samen gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar de juiste mix van visuals. Of het nu gaat om socialmediacontent, websiteontwerp of nieuwsbrieven, ik maak er graag iets moois van. Maar daar houdt het niet op! Met mijn magische toverstafje creëer ik ook stickers, gifjes, animaties en collage-art om jouw merk helemaal tot leven te laten komen.

Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw merk

Bij Hartenstreken geloven we in het vertellen van positieve verhalen vanuit het hart van jouw bedrijf. We combineren bestaande foto’s en merkelementen met illustraties en animaties om zo een unieke mixed media design te creëren. Samen laten we jouw merk stralen en zorgen we ervoor dat het zich onderscheidt van de rest!

Hartenstreken design

Geef je merk een boost met de stijlvolle ontwerpen van Hartenstreken.

Visual storytelling

Hoe beeldverhalen ons helpen nog beter te communiceren.

Mixed-media design

Maak een nieuw verhaal met bestaande beelden.

Meer fun, gegarandeerde stopping power

Breng je beelden in beweging met animatie, video, gifjes en/of stickers.

Zullen we samenwerken?

Like what you see? Let’s work together!

Mijn laaste blogstreken

Inspiratie, informatie en leuke berichten:

test

Soft Pink Modern E-Book A4 Document door MirandaCoops

read more

Workshop Canva

Laat je creatieve skills sprankelen en leer hoe je prachtige designs kunt maken met de online tool Canva! Wil jij jouw social media posts, flyers of uitnodigingen een boost geven? Of wil je gewoon meer leren over het maken van visuele content? Dan is deze workshop...

read more