Artist – Collage art – Mixed media

Uit je hoofd in je hart

Hallo, mijn naam is Miranda Coops. Ik ben kunstenaar, designer, mixed media artist. Een andere kijk op bestaand beeld, daar hou ik van. Foto’s bewerken met illustraties, een ander beeld maken van een foto of artwork of een beeld op een ander manier inkleuren. Spelen met beeld, dat doe ik graag. Ik maak gebruik van verschillende technieken en programma’s zoals Procreate, Canva, Adobe Illustrator, After Effects, Dreams, Photoshop en AI Midjourney.

Hallo, zullen we binnenkort koffie drinken?

Contact gegevens

Contactgegevens

Miranda Coops | miranda@hartenstreken.nl | 06-21294374

Volg mij op social media

Studio

Nest Werkplekken | Laan van kronenburg 14, Amstelveen

Zakelijk samenwerken?

In de Communicatie Boutique kan je terecht voor content creatie of design in opdracht of voor een specifiek project. Check mijn portfolio en werk op de website van de Communicatie Boutique.

Love to work with these friends:

STUDIO HARTENSTREKEN

Mixed media design vanuit de stille kracht van Amstelveen

Onze lift is misschien wel bekender dan alle bedrijven die hier gevestigd zijn. Ze speelde namelijk de hoofdrol in de film “De Lift”. Maar maak je geen zorgen, tegenwoordig brengt ze je vriendelijk en veilig met een relaxte snelheid naar de vierde verdieping. Aan het einde van de gang, in de rechterhoek, vind je de studio van Hartenstreken. Hier deel ik de ruimte met de leukste collega’s, Nirmala en Annelies. In dit Nest werk ik aan mijn art en designopdrachten, vaak vergezeld door onze hond Scoop. Kom gerust langs voor een kopje koffie en een goed gesprek! Tot ziens bij Nest!

Nest werkplekken Laan van Kronenburg 14 Amstelveen

Je vindt Hartenstreken op de vierde verdieping, in de gang rechts aan de voorkant van het gebouw.