Mixed mediadesign

by | May 1, 2023 | Branding, Designer, Mixed media design, Social Media | 0 comments

Ben je op zoek naar een manier om jouw merk te laten opvallen in de stroom van dagelijkse berichten? Dan biedt mixed-media design de perfecte oplossing, met duurzaam gebruik van bestaand materiaal!

Met mixed-media design zorg ik ervoor dat jouw boodschap de aandacht grijpt én vasthoudt. Ik start door te kijken naar wat je al hebt, zoals foto’s en merkelementen, en creëer daarmee een uniek visueel verhaal. Door illustraties en bewegend beeld toe te voegen, geef ik jouw merk een persoonlijke touch die gegarandeerd blijft hangen bij je doelgroep.

Bestaand beeld krijgt hierdoor een nieuwe betekenis in een mix van diverse media. Dit resulteert in een frisse kijk op jouw organisatie, met een gegarandeerde impact voor jouw merk of product. Of je nu een klein bedrijf bent of een groot merk vertegenwoordigt, mixed-media design kan helpen om jouw merk te onderscheiden van de concurrentie en jouw boodschap op een creatieve en unieke manier over te brengen.

Van social-media campagnes en animaties tot branding en merkidentiteit, ik sta klaar je te helpen bij al je designvragen. Of het nu gaat om het inrichten van je social media pagina’s, het ontwerpen van je website, ad-campagne, WhatsApp nieuwsbrief of het maken van een indrukwekkende presentatie, ik maak het graag voor jou.

Laat jouw merk stralen met mixed-media design!

Samen zorgen we voor een onvergetelijke visuele ervaring, met duurzaam gebruik van bestaand materiaal. Bekijk mijn projecten Mixed Media Design hier.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Dit vind je misschien ook leuk …

test

Soft Pink Modern E-Book A4 Document door MirandaCoops

Workshop Canva

Laat je creatieve skills sprankelen en leer hoe je prachtige designs kunt maken met de online tool...

0 Comments

Blog streken

Hey leuk dat je hier bent! Hier vind je alles over Hartenstreken, wat ik doe, maak, gebruik en inspiratie. Ik vind het super tof als je mijn berichten deelt of hiernaar verwijst, vermeld dan wel mijn naam en verwijzing naar mijn site. Heel veel leesplezier! Liefs, Miranda – Hartenstreken