Angels

Serie mixed media design line art

Angel in Disguise

Welkom in de wereld waar het bovennatuurlijke naadloos samenvloeit met het aardse, en waar engelen hun vleugels niet onthullen in de traditionele vorm die we gewend zijn. Zoek de onzichtbare connectie tussen de spirituele en de wereldlijke sferen. De subtiele hint van vleugels in de vorm van bloemen suggereert de van een beschermende kracht van de natuur die over ons waakt.

Deze engelen brengen troost en inspiratie aan degenen die in de buurt komen, zonder zichzelf op te dringen. Het roept vragen op over hoe vaak we misschien de aanwezigheid van zulke engelen over het hoofd zien in ons dagelijks leven.

De kleurkeuze draagt bij aan de mysterieuze sfeer. De compositie en de gekozen details ademen een gevoel van tijdloosheid en nodigen de kijker uit om even stil te staan en de betekenis van de afbeelding te overdenken.

“Angel in Disguise” herinnert ons eraan dat er in de chaos van het alledaagse leven altijd een lichtpuntje kan zijn. Deze engelen in vermomming zijn het bewijs van de kracht van onzichtbare liefde en steun. Sta even stil en overweeg de mogelijkheid dat er een engel in vermomming bij je is, die over je waakt en je beschermt, zonder dat je het weet. Of wie weet kan jij dat lichtpuntje zijn.