Miranda Coops – freelance designer mixed media

by | Apr 12, 2023 | Miranda Coops | 0 comments

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt. Ben je benieuwd wat mixed media voor jouw merk kan betekenen, lees dan vooral verder 😉

Mixed-media design

Met mixed-media creëer ik beelden die de aandacht van je doelgroep pakken. En vasthouden. Visuele storytelling vanuit het hart van jouw bedrijf. Ik kijk eerst naar wat er al is. Foto’s en merkelementen, vormgeving alles kunnen we gebruiken voor een mooi visueel verhaal. Ik voeg daar illustraties en/ of bewegend beeld aan toe. Of ik breng jouw bestaande beelden in beweging met illustraties in een animatie. Bestaand beeld krijgt een andere betekenis in een mix van verschillende soorten media. Dat geeft net weer een andere kijk op jouw organisatie, met gegarandeerde stopping power voor jouw merk of product.

Mixed-media design voor:

 • Social media campagne met beweging
 • Interne campagne of advertising campagne
 • Gifjes en stickers
 • Visuele prestentaties
 • Animatie, explainer video
 • Illustratie voor speciale gelegenheden
 • Illustraties van mensen of gebouwen
 • Branding en merkidentiteit (logo’s, brandmanual, stationary)
 • Hartenstreken collage art
 • Persoonlijke lijntekening

Ik help je graag met al je design vragen. Samen kijken we naar wat het beste bij jouw bedrijf past. Voorbeelden waarvoor je mij kan benaderen zij:

 • Basis inrichting social-media
 • Social-media format
 • Nieuwsbrief design voor e-mail of WhatsApp
 • Campagne materialen
 • Websitedesign
 • Aankondiging of poster van jouw event
 • Folder, flyer of een mooie brochure
 • Magazine online en offline
 • Interne of externe nieuwsbrief
 • No more bullets presentaties

Tot 2022 heb ik vooral aan de marketingzijde gewerkt, als manager met een warm hart voor de creatieve inhoud. Vanuit die ervaring kijk ik ook graag met je mee met je marketingplannen, maar mijn kracht ligt echt op de creatieve inhoud. In 2022 heb ik de opleiding Animatie Academy gevolgd bij Reducations. Van storyboard tot animatie ik kan het allemaal voor je maken. Deze aanvulling op mijn online en offline designervaring maakt het dat ik mij vanaf nu ook echt mixed media designer kan noemen. En daar ben ik trots op.

Op interim basis heb ik in diverse creatieve functies gewerkt voor de volgende klanten: Women development Boutique, Stay at Sas, de Bijenkorf, Jaarbeurs, Plus Retail, Ordina, NVE (Vereniging van Endocrinologen), UIC, Viacom, MTV, B.lay, BellHayes, Microsoft, Rituals, Dart branddesign, RTLConcepts, Comedy Central, Radio538, 1%CLUB, Roorda, BSUR en diverse kleine zelfstandigen en ondernemers.

Heb je zin in een persoonlijk gesprek dan weet je me hopelijk te vinden voor een kopje koffie. Ik leg graag uit wat ik voor jou specifiek kan maken. Mocht je interesse hebben in samenwerking of ligt er al een specifieke opdracht voor mij klaar? Neem dan contact op via miranda@hartenstreken.nl.

Heel veel vrolijke groeten,

Miranda

Dit vind je misschien ook leuk …

test

Soft Pink Modern E-Book A4 Document door MirandaCoops

Workshop Canva

Laat je creatieve skills sprankelen en leer hoe je prachtige designs kunt maken met de online tool...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog streken

Hey leuk dat je hier bent! Hier vind je alles over Hartenstreken, wat ik doe, maak, gebruik en inspiratie. Ik vind het super tof als je mijn berichten deelt of hiernaar verwijst, vermeld dan wel mijn naam en verwijzing naar mijn site. Heel veel leesplezier! Liefs, Miranda – Hartenstreken